Нэвтрэх хэсэг Нэвтрэх
Хүнсний нэмэлтийн хэрэглээ , зарим хүнсний дээжинд (Е) нэмэлт тодорхойлсон анализын дүн

Хэвлэлийн нэр: Химийн нийгэмлэгийн бүтээл №7.

Зохиогч:  Ү.Пүрэвжав

Хамтран зохиогч:

Хэвлүүлсэн огноо: 2012-12-25

Хуудас дугаар: 45 -54

Өгүүллийн хураангуй:

Өгүүллийн төрөл: Мэргэжлийн түвшинд хянагддаг сэтгүүл

Өгүүллийн зэрэглэл: Дотоод

Түлхүүр үг:

Өгүүлэл нэмсэн: Ү.Пүрэвжав