Хүнсний нэмэлтийн хэрэглээ , зарим хүнсний дээжинд (Е) нэмэлт тодорхойлсон анализын дүн
Хэвлэлийн нэр: Химийн нийгэмлэгийн бүтээл №7. 2012 он
Зохиогч:  Ү.Пүрэвжав
Хамтран зохиогч: Д. Б адамханд,Б. Энхмаа,Т. Тэмүлэн
Хэвлүүлсэн огноо: 2012-01-10
Хуудас дугаар: 45- 54
Өгүүллийн хураангуй:
Өгүүллийн төрөл: Мэргэжлийн түвшинд хянагддаг сэтгүүл
Өгүүллийн зэрэглэл: Дотоод
Түлхүүр үг: #sahar orluulagch #E temdeglegee
Өгүүлэл нэмсэн: Ү.Пүрэвжав