Нэвтрэх хэсэг Нэвтрэх
Хүнсний нэмэлтийн хэрэглээ , зарим хүнсний дээжинд (Е) нэмэлт тодорхойлсон анализын дүн

Хэвлэлийн нэр: Химийн нийгэмлэгийн бүтээл №7. 2012 он

Зохиогч:  Ү.Пүрэвжав

Хамтран зохиогч: Д. Б адамханд,Б. Энхмаа,Т. Тэмүлэн

Хэвлүүлсэн огноо: 2012-01-10

Хуудас дугаар: 45- 54

Өгүүллийн хураангуй:

Өгүүллийн төрөл: Мэргэжлийн түвшинд хянагддаг сэтгүүл

Өгүүллийн зэрэглэл: Дотоод

Түлхүүр үг: #sahar orluulagch #E temdeglegee

Өгүүлэл нэмсэн: Ү.Пүрэвжав